Om Kidsvolley

Posted in Om Kidsvolley

Kidsvolley er et volleyspil, som er specielt udviklet til piger og drenge mellem seks og tolv år. Kidsvolley har utrolig stor succes i vores klubber. Over 125 klubber har Kidsvolley på programmet og 3500 spillere er der i dag i vores Kidsklubber.

I Kidsvolley er der sved på panden, for der er knald på, når træningen begynder. Og når bolden er i luften, er der masser af sjov med holdkammeraterne.

På disse sider kan du læse mere om idéen bag spillet og om hvor nemt det er at spille Kidsvolley. Der er nemlig Kidsvolley på alle levels - begynder som øvet volleyspiller.

- Og mangler der svar på dine spørgsmål på disse sider - ja så kontakter du os bare.

Se film

Posted in Om Kidsvolley

På dette korte videoklip kan du se en introduktion til Kidsvolley. Det er samme klip, som ligger på forsiden af dette site.

I introduktionen vises de grundlæggende principper for træningen. I Kidsvolley lægger vi meget vægt på børnenes almene motoriske udvikling, og du vil i dette klip se nogle af de øvelser, der arbejdes med i træningen af Kidsvolleyspillerne. Du vil også kunne se hvordan der arbejdes med de tekniske færdigheder i Kidsvolley.

I Kidsvolley arbejdes også med træningen af de tekniske færdigheder så volleybalslagene, fingerslag, serv og baggerslag indlæres på en på en pædagogisk måde, der passer til børnenes udviklingstrin. Hvis du er interesseret i at se nærmere på de teknikker der bruges i Kidsvolley skal du klikke her >>

Hvis du klikker på level 0-2 eller 3-5 i højremenuen, så kan du se, hvordan de forskellige levels spilles.
OBS! Der spilles nu kun op til level 4. Der er altså ikke noget, som hedder level 5 mere.

I vores Volleybutik kan du købe en dvd med alle de nævnte dele. Klik på Volleybutikken for at se alle Kidsvolleyprodukterne.

 

 

 

 

 

Level 3-4

Posted in Om Kidsvolley

På dette videoklip viser børn, hvordan level 3-4 spilles. Børnene i videosekvensen er fra 10-12 år, hvilket svarer til de alderstrin, som vi anbefaler til spillet på level 3 til 4.

Er spillerne 10-12 år, når de starter med kidsvolley, vil det være en god idé at lade dem starte på level 1. Der har de med det samme et spil, som de magter og, som giver dem succes. Efter få gange træning med fingerslags- og baggerslagsteknik, kan de begynde at spille på level 3.

På level 3 til 4 i Kidsvolley er det slut med at rotere, når bolden spilles over nettet. Spillet begynder nu at få flere og flere af kendetegnene fra volleyball. Spillerne benytter almindelige volleyballslag til at få bolden til at røre gulvet på modstandernes side.

På level 3-4 skal spillerne kunne nogle volleyballteknikker for at få glæde af spillet. I videosekvensen fortælles kort om de regler og kendetegn, der er for de to level. Hvis du vil se reglerne i sin fulde form på skrift, så klik her >>

 

 

 

 

 

Level 0-2

Posted in Om Kidsvolley


På dette videoklip viser børn, hvordan level 0-2 spilles. Børnene i videosekvensen er 7-9 år.

Kidsvolley level 0- 2 er for de mindste volleyballspillere i alderen fra 6-9 år og bygger på de grundlæggende færdigheder som at kaste og gribe en bold. Spillet udvikler sig gennem de 3 levels fra almindelige kast, til kast med volleyballbevægelser, til de færdige volleyballslag.

I lighed med almindelig volleyball er spillets idé, at holdet på den ene side af nettet forsøger at få bolden til at røre gulvet på modstanderens banehalvdel.

I videosekvensen fortælles kort om de regler og kendetegn, der er for de tre level. Hvis du vil se reglerne i sin fulde form på skrift, så klik her >>

 

 

 

 

Regler

Posted in Om Kidsvolley

Hent filer:

Her kan du downloade reglerne level 0 som pdf-fil.

Her kan du downloade reglerne level 1 som pdf-fil.

Her kan du downloade reglerne level 2 som pdf-fil.

Her kan du downloade reglerne level 3 som pdf-fil.

Her kan du downloade reglerne level 4 som pdf-fil.

 

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk 

Bredde- og Udviklingschef
Peter Morell
Mob.: +45 2372 2764
pmr@volleyball.dk

Udviklingskonsulenter
Christina Attrup Juhl
Mob.: +45 5192 3254
chr@volleyball.dk

Mads Rosager
Mob.: +45 4260 4218
mbr@volleyball.dk 

Niels Kliim
Mob.: +45 2620 0900
volleyball@lk5.dk

Randi Fechtenburg
Mob.: +45 2929 5871
rfe@volleyball.dk

Sara Lilja Jensen
Tlf.: +45 4326 2718
Mob.: +45 6160 1282
sje@volleyball.dk 

Andre volleysider

volleyball   
VOLLEYBALL DANMARK 
beachvolley 
 
Beachvolley
bedstevolley   
Bedstevolley 

uvolley2

 
UVOLLEY
skolevolley   
Skolevolley 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 
Dette login er udelukkende til administrering af siderne. For stævnetilmelding klik her