Lektionsplanlægning

Posted in Skole & forening

Med den åbne skole er der virkelig skabt muligheder for, at klubberne kan indgå i undervisningen i Idræt.

Vi har i dette afsnit med lektionsplaner beskrevet nogle muligheder, man som foreningsmand eller som lærer kan anvende i undervisning af Kidsvolley.

Klik jer ind på hver enkel lektionsplan under klassetrin - se kolonnen til højre på siden.

Vi har også udviklet en mobilvenlig hjemmeside uvolley.dk. Her vil I også kunne finde undervisningsplanerne, videoklip m.m. til brug i idrætsundervisningen.

Med Kidsvolley har vi et virkelig godt og spændende spil, der helt sikkert, vil blive en stor succes i skolen. Spillet opfylder alle idrætslærerens krav om, masser af bevægelse og motoriske udfordringer til alle eleverne. Samtidig sikres en god progression i spiludviklingen og teknikindlæringen, der kan bygges videre på i idrætsundervisningen i overbygningen.

Anne Frederiksen indskolingslærer på Eggeslevmagle skole siger: "Kidsvolley er en boldspilsaktivitet, der lykkes fra første gang, den sættes i gang. Der er masser af bevægelse, og alle eleverne får udfordringer uanset børnenes forskellige motoriske færdigheder".

En hver god idrætstime kræver en god planlægning. Dette gælder naturligvis også, når der står Kidsvolley på programmet. Vi vil prøve at give dig nogle eksempler på, hvordan du som lærer eller træner i klubben kan tilrettelægge et godt og spændende forløb i Kidsvolley i indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen. Se nærmer på disse sider.

Vi har ligeledes set på, hvordan du ved at tage Kidsvolley på programmet kan opfylde målene for idræt på de enkelte klassetrin.

Lektionsplanlægningen kan af pladsmæssige årssager kun skitseres, men vi henviser til de mere uddybende materiale: Kidsvolley i skole. Her er der en fyldig beskrivelse af spillet, teknikkerne og forslag til øvelser.

Bestil materialet i vores online Volleybutik.

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk 

Bredde- og Udviklingschef
Peter Morell
Mob.: +45 2372 2764
pmr@volleyball.dk

Udviklingskonsulenter
Christina Attrup Juhl
Mob.: +45 5192 3254
chr@volleyball.dk

Mads Rosager
Mob.: +45 4260 4218
mbr@volleyball.dk 

Niels Kliim
Mob.: +45 2620 0900
volleyball@lk5.dk

Randi Fechtenburg
Mob.: +45 2929 5871
rfe@volleyball.dk

Sara Lilja Jensen
Tlf.: +45 4326 2718
Mob.: +45 6160 1282
sje@volleyball.dk 

Andre volleysider

volleyball   
VOLLEYBALL DANMARK 
beachvolley 
 
Beachvolley
bedstevolley   
Bedstevolley 

uvolley2

 
UVOLLEY
skolevolley   
Skolevolley 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 
Dette login er udelukkende til administrering af siderne. For stævnetilmelding klik her